KIRÁNDULÁS, TÚRÁZÁS

Indulás közvetlenül a vendégházunk elől

A magyar mediterráneumként is emlegetett Káli-medence tele van meglepetésekkel, amelyek napról napra valami egészen újat mutatnak a tájból.

Tele kőzettani és geomorfológiai érdekességekkel, az egykori Pannon-tenger maradványainak számító kőtengerektől, a Hegyestűig.

Néhány ötlet kiránduláshoz és túrázáshoz…

Sok-sok helyen már mi is jártunk, fedezzétek fel ti is szálláshelyünk csodás környezetét!

Kopasz-hegy

Kopasz-hegy

A településünket nyugatról határoló Öreghegy legmagasabb pontja a 330 méter magas Kopasz-hegy, amelyről csodálatos kilátás nyílik az egész Káli-medencére.

VÁLASSZ APARTMANJAINK KÖZÜL:

DorkaBorka apartman háló
DorkaBorka

DorkaBorka

DorkaBorka Apartmanunk lányaink nevét viseli és igazán tágas, így akár nagyobb családok részére is remek választás. Két különálló szobával, két, zuhanyzós fürdőszobával és egy hatalmas, teljesen felszerelt konyhával szolgálja kényelmeteket itt-tartózkodásotok során. A szobákban franciaágy került elhelyezésre. Az egyik szobában...

Szamárhát apartman
Szamárhát

Szamárhát

Szamárhát apartmanunk egy elvarázsolt kuckó pároknak, akik a boltívek alatt szeretnének pihenni. Nevét ez az apartmanunk a jellegzetes boltívéről kapta, melyet építészeti nyelven szamárhátívnek neveznek. A kis kuckóban teljesen felszerelt főzősarok található mikróval, indukciós főzőlappal, hűtővel, kávéfőzővel, vízforralóval...

Fecskefészek apartman konyha
Fecskefészek

Fecskefészek

Fecskefészek nevű apartmanunk előző lakói kis fecskecsaládok voltak. Most már ők elköltöztek, hogy átadják a helyet vendégeinknek. A diófa árnyékában megbújó családi apartmanunkban légkondi nélkül is nagyon kellemes a klíma, még a legnagyobb nyári melegben is. Télen pedig a fűtés teszi kellemessé az itt-tartózkodást...

Kőtenger

Kőtenger

Mindszentkálla temető végi oldaláról Szentbékkálla felé a Tusculánumhoz vezető úton bekanyarodva találjátok a Kőtengert.

Hegyestű

Hegyestű

A Káli-medence kapujának őre a Zánka és Monoszló között magasodó Hegyestű. Bazaltkúpjának tetejéről csodálatos panorámában gyönyörködhetünk.

Szigligeti vár

Szigligeti vár

Immáron 750 éves múltra tekint vissza Magyarország egyik leglátogatottabb és méltán népszerű vára, a Szigligeti vár, a Balaton északi partján.

Ha autóztok, akkor is rengeteg a látnivaló, kirándulási lehetőség (és csak a teljesség igénye nélkül):

Tapolca, Csobánc, Szentgyörgy-hegy, Badacsony, Folly Arborétum, Veszprém, Salföld és a Major, Kékkút.

Nézzétek meg legújabb ajánlatunkat:

Iratkozz fel az egyedi ajánlatokért

 

INGYENES helyi kisokos + Exkluzív ajánlatok csak feliratkozóknak!